Om te weten

Onderhoud

Wist u dat u bij ons ook diverse onderhoudsproducten voor uw antieke meubel kunt kopen? Zo hebben we, naast diverse oliën, ook een hele fijne antiekwas 'English Patina' in de kleuren champagne, midden- en donker bruin, kersen en mahonie.

Lees meer ...

Leersum en omgeving

Woont u wat verder weg en bent u benieuwd wat u in combinatie met een bezoek aan onze zaak hier in deze mooie omgeving nog meer kunt bezoeken?

Lees meer ...

Het Tochtje

Kluen Antiek doet ook dit jaar weer mee aan het Tochtje over de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe. Wij heten u ook dan van harte welkom in zowel onze winkel als in onze 'keuken' voor een verdere kennismaking. Uiteraard kunt u ook even aangaan bij onze 'overburen' op Rijksstraatweg 104, waar Anita Potters c.s. hun collectie antiek zilver en sierraden graag aan u zullen tonen.

Lees meer ...

Samenwerking

Kluen Antiek & Stoffering is een samenwerking aangegaan met Meubel & Interieur Restyle. Meubelrestyle is een stoffeerbedrijf die in hun eigen meubelstofferderij meubels een nieuwe en eigentijdse uitstraling of juist de oorspronkelijke uitstraling geven.

Lees meer ...

In de media

Antieke meubelen hebben een geschiedenis die zichtbaar is in krasjes, butsen, putjes en houtwormgaatjes. Wat Tom Kluen betreft hoeven die niet geheel weggewerkt te worden. Authentiek restaureren is zijn parool, zeker bij meubelen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Slechte verbindingen herstelt hij bij voorkeur met de ambachtelijke technieken van destijds; voor verlijmingen gebruikt hij het liefst beenderlijm.

Lees meer ...